Machineveiligheid

U wilt veilige machines en deze laten voldoen aan de huidige wetgeving, maar u weet niet hoe u dit aan moet pakken? Wij kunnen u op talloze gebieden ondersteunen en adviseren. Denk hierbij aan de Richtlijn Arbeidsmiddelen, Machinerichtlijn, veiligheidsfuncties, risicobe-oordelingen en gebruikshandleidingen. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw machines veilig zijn en voldoen aan de huidige stand van de techniek en wetgeving.

 

Advies


Referenties

Contris heeft onder andere de volgende bedrijven voorzien van advies omtrent veiligheid:

  • FrieslandCampina
  • Hooghoudt
  • Hearthside Foods
  • Wagenborg
  • Euroma
  • Icopal

Partners
ReducorMachinerichtlijnRisicobeoordelingRisicobeoordeling Atex
© 2008 - 2021 Contris - Realisatie: KortsluitingSitemap - Algemene voorwaarden

Over Contris

Interactie tussen mens en machineVeiligheid. Dat is ons speerpunt. Hierbij staat de interactie tussen mens en machine centraal. Om de veiligheid binnen uw bedrijf te vergroten is het zaak te zorgen dat machines veilig zijn en aan de huidige wet- en regelgeving voldoen. Daarnaast is het belangrijk dat uw medewerkers bewust met veiligheid bezig zijn.

Op beide gebieden hebben wij een breed scala van diensten ontwikkeld om u te kunnen helpen met het verbeteren van de veiligheid binnen uw bedrijf.

Wij hebben in de loop der jaren diverse bedrijven in verschillende industrieën voorzien van adviezen, cursussen en trainingen. Een overzicht van een aantal van onze klanten vindt u op deze website.