Risicobeoordelingen

Een groot deel van onze werkzaamheden bestaat uit het uitvoeren van risicobeoordelingen. Ieder bedrijf moet namelijk van elke machine een risicobeoordeling kunnen overleggen. Het uitvoeren van een risicobeoordeling is vaak een lastige en tijdrovende klus.

Wij kunnen deze risicobeoordelingen voor u uitvoeren of in samenwerking met u, zodat u in de toekomst zelf in staat bent deze risicobeoordelingen zelfstandig uit te voeren. 

Gedurende onze jarenlange ervaring hebben wij het softwarepakket ReduRisc ontwikkeld waarin op efficiënte en gemakkelijke manier de resultaten van een risicobeoordeling kunnen worden vastgelegd. Klik hier voor meer informatie over dit pakket.

 

Meer weten?

Meer weten over hoe Contris de veiligheid in uw bedrijf kan verbeteren?


Referenties

Contris heeft onder andere de volgende bedrijven voorzien van advies omtrent veiligheid:

  • FrieslandCampina
  • Hooghoudt
  • Hearthside Foods
  • Wagenborg
  • Euroma
  • Icopal

Partners
ReducorMachinerichtlijnRisicobeoordelingRisicobeoordeling Atex
© 2008 - 2021 Contris - Realisatie: KortsluitingSitemap - Algemene voorwaarden

Over Contris

Interactie tussen mens en machineVeiligheid. Dat is ons speerpunt. Hierbij staat de interactie tussen mens en machine centraal. Om de veiligheid binnen uw bedrijf te vergroten is het zaak te zorgen dat machines veilig zijn en aan de huidige wet- en regelgeving voldoen. Daarnaast is het belangrijk dat uw medewerkers bewust met veiligheid bezig zijn.

Op beide gebieden hebben wij een breed scala van diensten ontwikkeld om u te kunnen helpen met het verbeteren van de veiligheid binnen uw bedrijf.

Wij hebben in de loop der jaren diverse bedrijven in verschillende industrieën voorzien van adviezen, cursussen en trainingen. Een overzicht van een aantal van onze klanten vindt u op deze website.