Veiligheid

Vindt u het lastig te beoordelen of uw machines veilig zijn? Wilt u weten waar uw machines volgens de huidige wet- en regelgeving aan moeten voldoen?

Wij kunnen u adviseren op het gebied van machineveiligheid en CE-markering. Daarnaast verzorgen wij ook diverse cursussen en trainingen op dit gebied. Een ander belangrijk aspect van onze werkzaamheden op dit gebied is het uitvoeren van risicobeoordelingen. Naast de veiligheid van uw machines is het belangrijk dat ook uw medewerkers veilig werken. Veiligheid = veilig gedrag + veilige machines.

Wij kunnen u ook van dienst zijn op het gebied van veiligheidsgedrag en –bewustzijn.

Meer weten?

Meer weten over hoe Contris de veiligheid in uw bedrijf kan verbeteren?


Referenties

Contris heeft onder andere de volgende bedrijven voorzien van advies omtrent veiligheid:

  • Huhtamaki
  • Friesland Campina
  • Hellema BV

Partners
ReducorMachinerichtlijnRisicobeoordelingRisicobeoordeling Atex
© 2008 - 2019 Contris - Realisatie: KortsluitingSitemap - Algemene voorwaarden

Over Contris

Interactie tussen mens en machineVeiligheid. Dat is ons speerpunt. Hierbij staat de interactie tussen mens en machine centraal. Om de veiligheid binnen uw bedrijf te vergroten is het zaak te zorgen dat machines veilig zijn en aan de huidige wet- en regelgeving voldoen. Daarnaast is het belangrijk dat uw medewerkers bewust met veiligheid bezig zijn.

Op beide gebieden hebben wij een breed scala van diensten ontwikkeld om u te kunnen helpen met het verbeteren van de veiligheid binnen uw bedrijf.

Wij hebben in de loop der jaren diverse bedrijven in verschillende industrieën voorzien van adviezen, cursussen en trainingen. Een overzicht van een aantal van onze klanten vindt u op deze website.