Medische Hulpmiddelen

Wilt u een apparaat of machine op de markt brengen die voor medische doeleinden wordt gebruikt? Uw apparaat of machine moet dan in overeenstemming zijn met de Richtlijn Medische Hulpmiddelen. Daarnaast is het mogelijk dat uw apparaat of machine ook aan de Machinerichtlijn en de EMC-richtlijn moet voldoen. Wij kunnen er voor zorgen en u ondersteunen om uw apparaat of machine aan alle eisen van de richtlijnen te laten voldoen.

 

Advies


Referenties

Contris heeft onder andere de volgende bedrijven voorzien van advies omtrent veiligheid:

  • Huhtamaki
  • Friesland Campina
  • Hellema BV

Partners
ReducorMachinerichtlijnRisicobeoordelingRisicobeoordeling Atex
© 2008 - 2020 Contris - Realisatie: KortsluitingSitemap - Algemene voorwaarden

Over Contris

Interactie tussen mens en machineVeiligheid. Dat is ons speerpunt. Hierbij staat de interactie tussen mens en machine centraal. Om de veiligheid binnen uw bedrijf te vergroten is het zaak te zorgen dat machines veilig zijn en aan de huidige wet- en regelgeving voldoen. Daarnaast is het belangrijk dat uw medewerkers bewust met veiligheid bezig zijn.

Op beide gebieden hebben wij een breed scala van diensten ontwikkeld om u te kunnen helpen met het verbeteren van de veiligheid binnen uw bedrijf.

Wij hebben in de loop der jaren diverse bedrijven in verschillende industrieën voorzien van adviezen, cursussen en trainingen. Een overzicht van een aantal van onze klanten vindt u op deze website.