Machineveiligheid

Vindt u het lastig te beoordelen of uw machines veilig zijn? Wilt u weten waar uw machines volgens de huidige wet- en regelgeving aan moeten voldoen?

Wij kunnen u adviseren op het gebied van machineveiligheid  en CE-markering. Daarnaast verzorgen wij ook diverse cursussen en trainingen op dit gebied. Een ander belangrijk aspect van onze werkzaamheden op dit gebied is het uitvoeren van risicobeoordelingen. Lees meer.

Contact

Adres: Contris Gedrag & Veiligheid
Goudsbloemweg 17
9765 HP Paterswolde
Telefoon: 050-707 8232
E-mail: info@contris.nl
KvK:  01138693

Partners
ReducorMachinerichtlijnRisicobeoordelingRisicobeoordeling Atex
© 2008 - 2021 Contris - Realisatie: KortsluitingSitemap - Algemene voorwaarden

Over Contris

Interactie tussen mens en machineVeiligheid. Dat is ons speerpunt. Hierbij staat de interactie tussen mens en machine centraal. Om de veiligheid binnen uw bedrijf te vergroten is het zaak te zorgen dat machines veilig zijn en aan de huidige wet- en regelgeving voldoen. Daarnaast is het belangrijk dat uw medewerkers bewust met veiligheid bezig zijn.

Op beide gebieden hebben wij een breed scala van diensten ontwikkeld om u te kunnen helpen met het verbeteren van de veiligheid binnen uw bedrijf.

Wij hebben in de loop der jaren diverse bedrijven in verschillende industrieën voorzien van adviezen, cursussen en trainingen. Een overzicht van een aantal van onze klanten vindt u op deze website.